ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
Tatabánya
ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS TATABÁNYÁN
ÁRLISTA
A TANÚSÍTÁS SZABÁLYOZÁSA
KAPCSOLAT

Tatabányai ingatlanok energetikai tanúsítása

Energetikai tanúsítványok kiállítását vállaljuk Tatabányán, Tatán és a közeli településeken, többek között Oroszlányban is. A tanúsítás akkor szükséges, ha az ingatlant eladják vagy bérbe adják. Az elkészíttetés az eladó feladata, erről jogszabály rendelkezik.

MILYEN ÉPÜLETRE SZERETNE TANÚSÍTVÁNYT?
CSALÁDI HÁZ TÁRSASHÁZI LAKÁS EGYÉB INGATLAN

A tanúsítás menete

Helyszíni szemlét tartunk egy előre egyeztetett időpontban (30 perc)
Kiszámítjuk a szükséges paramétereket és kiállítjuk az energiatanúsítványt (2 munkanap)
Postázzuk a dokumentumot, vagy személyesen átvehető Tatabányán.
Információ, rendelés:

+36-70-527-0868

Mire szolgál az energetikai tanúsítvány?

Az energetikai tanúsítvány az ingatlan energiafogyasztását számszerűsíti, egy „átlagos” elképzelt tulajdonos fogyasztási szokásai mellett. Mivel minden lakásba „ugyanazt” a lakót feltételezzük, így az ingatlanok közvetlenül összehasonlíthatóak egymással, és a tanúsítvány egy olyan objektív mércét ad a lakást keresők kezébe, amely eddig nem létezett. Az elérhető besorolások a tizenkét tagú skálán tekinthetők meg. A kiállított minősítés 10 évig érvényes.

Mi a célja a tanúsítási rendszernek?

Az Európai Unió energiapolitikai céljainak megfelelően minden tagországban bevezetik az épületek tanúsítási rendszerét, melynek célja, hogy csökkenjen a lakosság energiafogyasztása. Ez országonként egyedi jogszabályokkal történt meg, érdemes megtekinteni az itthoni vonatkozó rendeleteket. A környezetvédelmet úgy segíti a minősítési rendszer, hogy növeli a vevők tájékozottságát, és így a tudatos vásárlók a jobb minősítésű ingatlanokat részesíthetik előnyben.

Hol tanúsítunk?

Tatabánya és Tata térsége

Tatabánya működési területünk központja. A tanúsított ingatlanállomány jelentős részben panellakás, de családi házakat is folyamatosan minősítünk. Ha valamilyen egyedi funkciójú ingatlanra szeretne energetikai szakvéleményt beszerezni, kessen fel minket elérhetőségeinken. A közeli Tatán is alapáron dolgozunk, kiszállási díj nem terheli az itteni munkákat.
Tanúsítási munkáinkat elsősorban Tatán és Tatabányán végezzük, de a közeli falvakban lévő ingatlanokra is (Naszály, Nagyigmánd, Mány, Tarján, Szomód, Bajna, Gyermely, Zsámbék, Almásfüzitő, Bicske, Felcsút, Szár, Környe, Kocs, Komárom, Dunaalmás) várjuk ajánlatkérését!

Oroszlány

A tanúsítást Oroszlányban is végezzük, ha ingatlanja itt található, kérje egyedi ajánlatunkat! Heti rendszerességgel járunk a városban, bármilyen helyi ingatlan minősítését tudjuk vállalni rövid határidővel.

tudnivalok árak Tatabányán tudnivalok tudnivalok
Minden jog fenntartva © 2013-2022 www.tanusitvany-tatabanya.hu