ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY
Tatabánya
ENERGETIKAI TANÚSÍTÁS TATABÁNYÁN
ÁRLISTA
A TANÚSÍTÁS SZABÁLYOZÁSA
KAPCSOLAT
További infromáció:

+36-70-527-0868

A www.tanusitvany-tatabanya.hu honlap használatának feltételei

A honlap látogatásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Kérjük, az alábbiak bármely részét nem tartja elfogadhatónak, ne használja az oldalt!

A honlap üzemeltetői minden észszerű erőfeszítést megtesznek annak érdekében, hogy a feltüntetett információk naprakészek, pontosak legyenek, de nem vállalnak semmilyen felelősséget azért az eszmei vagy anyagi kárért, hátrányért, ami a felhasználásukból keletkezhet. A honlapon található hivatkozások külső oldalakra vezethetik a látogatót, ezen oldalak tartalmáért felelősséget szintén nem vállalunk.

A honlap tartalmát bármikor módosíthatjuk. A teljes tartalom, a közölt szövegek és képek, szerzői jogvédelem alatt állnak, felhasználásuk csak írásos engedéllyel lehetséges.

A honlap használatából eredő kockázatot Ön viseli. Az ingatlan-adásvételi eljárás jogszerű végrehajtása a felek és az ügyvéd felelőssége, ezért javasoljuk, hogy honlapunk helyett hiteles forrásokból szerezzenek tájékoztatást, különös tekintettel a vonatkozó jogszabályokra.

Az árak megváltoztatásának jogát fenntartjuk. A feltüntetett díjak nem minősülnek ajánlattételnek. A szolgáltatást bizonyos munkák esetében partner vállalkozó végzi.

A szolgáltatásunk jellegéből fakadóan rögzítenünk kell az Ön személyes adatait, de Ön bármikor kérheti ezen adatok törlését vagy korlátozott felhasználását. Ilyen jellegű igényét, vagy bármilyen más észrevételét kérjük, jelezze e-mailben!

Működési terület: a megye összes városa és falva: Komárom, Esztergom, Dorog, Oroszlány, Nyergesújfalu, Császár, Csatka, Csém, Csép, Csolnok, Ács, Kisbér, Lábatlan, Bábolna, Aka, Almásfüzitő, Ácsteszér, Annavölgy, Ászár, Baj, Bajna, Bajót, Bakonybánk, Bakonysárkány, Bakonyszombathely, Bana, Bársonyos, Bokod, Dad, Dág, Dömös, Dunaalmás, Dunaszentmiklós, Ete, Epöl, Gyermely, Héreg, Kecskéd, Kerékteleki, Kesztölc, Kisigmánd, Kocs, Kömlőd, Környe, Leányvár, Mogyorósbánya, Mocsa, Nagyigmánd, Nagysáp, Máriahalom, Naszály, Neszmély, Piliscsév, Pilismarót, Süttő, Sárisáp, Súr, Szákszend, Szárliget, Szomód, Szomor, Réde, Tardos, Tárkány, Tarján, Tát, Tokod, Tokodaltáró, Úny, Vérteskethely, Vértessomló, Vértesszőlős, Várgesztes, Vértestolna.

tudnivalok árak Tatabányán tudnivalok tudnivalok
Minden jog fenntartva © 2013-2019 www.tanusitvany-tatabanya.hu